Professioneel bedrijf in ongedierte bestrijden Groningen hard nodig voor overlast boktor

Alle mensen houden van dieren, van een schoot kater tot een olifant in de dierentuin. Iedereen geniet van zijn of haar marmotten of een aquarium met uitheemse vissoorten. Toch zijn niet alle diersoorten even populair. Elke specialist in ongedierte bestrijden in Groningen ziet dagelijks de boktor, mieren of wespen aan zich voorbij komen. Deskundigen in ongediertebestrijding in Groningen hebben hun handen er vol aan.

Boktor op een stuk hout

De boktorlarven zijn de brokkenpiloten in hout. Door een bestrijdingsmiddel dat diep indringt in het hout en deze larven weet te bereiken, is het mogelijk om voorgoed af te rekenen met deze hout etende beestjes. Veel ouderwetse trucjes uit grootmoeders tijd werken vaak onvoldoende, wat helaas ook geldt voor het anti boktor middel dat in de bouwmarkt te vinden is, het is gewoonweg niet krachtig genoeg. Bij boktor geldt in feite hetzelfde als bij ratten of kakkerlakken: een professionele ongediertebestrijding in Groningen is onmisbaar.

Boktor in uw hout krachtig aanpakken met ervaren ongediertebestrijder in Groningen

Ook voor de in hout doorgedrongen boktor is ongedierte bestrijden in Groningen vereist. Van de verschillende insectenplagen in de stad lijkt dit beestje nog de grootste plaag te zijn, zeker in de binnenstad met zijn oudere panden met houten draagconstructies. Dit zal u elke ongediertebestrijder in Groningen kunnen horen zeggen.

Uw specialist voor ongediertebestrijding in Groningen zal allereerst een analyse maken van het te behandelen houten oppervlak. Van belang is altijd in het geval van balken of de boktor mogelijk consequenties kan hebben voor de dragende delen van een woning of bedrijf. Allereerst gaat de deskundige de exacte plekken van de boktor lokaliseren. Op basis van een bestrijdingsplan wordt dan de ruimte aangepakt. Na de behandeling mag u de ruimte 48 uur niet betreden. Voor bijna elke boktor specialist geldt dat hij een garantie geeft van tien jaar.

Dit plaagdier heeft het vooral gemunt op de wat zachtere houtsoorten. De gaten van een boktor zijn tussen de zes en tien millimeter. Zodra de larve zich ontwikkelt tot volwassen boktor kruipt hij uit het hout en gaat openingetjes maken, soms tot zeer diep in het hout.

De hinder van dieren laten stoppen door experts in ongedierte bestrijden in Groningen

In veel gevallen is het slim om professionele hulp nodig bij boktor bestrijding in Groningen. Of natuurlijk bij andere ongewenste beestjes of dieren. Wie op tijd contact opneemt met een ervaren firma in ongediertebestrijding in Groningen, beperkt de schade.  

Een deskundige zaak voor ongedierte bestrijden in Groningen kan met de juiste bestrijdingsmiddelen, de juiste tips en een goed bestrijdingsplan altijd garanderen dat u de boktor niet meer ziet terugkeren. En dat geldt ook voor de andere vormen van ongedierte bij dit soort professionele bestrijders. Een goede ongediertebestrijder in Groningen staat altijd 24/7 voor u  klaar voor de diersoorten die voorkomen in dit rijtje:

  • Mieren
  • Muizen
  • Ratten
  • Wespen
  • Duiven
  • Steenmarters
  • Zilvervisjes
  • Mollen
  • Kakkerlakken
  • Boktor en houtwormen